Меню
Количка

Често задавани въпросиЧесто задавани въпроси

1. Колко струва доставката?

Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 200лв. или на специално подбрани продукти. За поръчки под 200лв. цената за доставка е фиксирана и е в размер на 14.90лв

2. Кога и как се осъществява доставката?

Времето за доставка на продуктите варира в зависимост от тяхната наличност. На страницата за всеки продукт е описан срока за изработка, като най - често срока за доставка е до 5 работни дни след тяхната наличност. Доставката се извършва чрез собствен транспорт на компанията или куриерска фирма в рамките на посочения период на поръчката, който се влияе от продукта с най-дълъг период на доставка.

3. В какъв срок става доставката след като поръчката бъде изпратена от склада ни?

Преди да бъде изпратена поръчката Ви, ще получите известие по телефон или имейл поне един ден по рано. Доставката от централният склад на фирмата до адрес на клиента се осъществява в рамките на 5 работни дни.

4. До къде се осъществява доставка?

Доставки се извършват до всеки град и село на територията на България. Артикулите се доставят до входа на жилищната сграда или най-близкото възможно място, съобразено с габаритните размери на превозното средство. Ако до адреса на който желаете да се извърши доставката се стига по не асфалтиран път, следва да се провери предварително дали е възможно да се изпълни.

5. Може ли да проверя поръчаните продукти в момента на доставка?

Когато доставчикът/куриерът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на пакетите(броя и вида в които пристигат)! Ако има нарушена или повредена стока, следва да попълните констативен протокол в два екземпляра, който ще Ви бъде предоставен от доставчика.

6. Какво да направя, ако съм получил увреден продукт?

В случай,че сте получили увреден продукт, Ви молим да ни изпратите имейл на returns@mebelino.bg със съответния номер на Вашата поръчка, имената или телефонния Ви номер, снимки,които да покажат степента на щетата, както и увредените детайли от Вашата пратка! Искането ще бъде обработено от екипа на Мебелино и ще получите обратна връзка в рамките на 24 часа.

7. Предлагате ли монтаж на закупените продукти?

При необходимост от монтаж в населени места извън представителство на фирмата, услугата се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел „Онлайн продажби“ на телефон 0700 90002, sales@mebelino.bg или в магазините ни от нашите консултанти.

8. Предлагате ли разнос и качване на закупените продукти?

При необходимост от разнос или качване на закупените мебели в населени места извън представителство на фирмата, услугата се заплаща по отделен ценоразпис, информация за който ще получите от отдел „Онлайн продажби“ на телефон 0700 90002, sales@mebelino.bg или в магазините ни от нашите консултанти.

9. Как мога да върна един продукт?

Може да върнете продукт в рамките на 30 дни от получаване на поръчката. Връщането е за сметка на клиента. Върнатата стока трябва да е със запазен търговски вид, без следи от сглабяне и нараняване. За да задействате процедурата, се свържете с нас на returns@mebelino.bg или на посочените телефони в сайта. Възстановяване на сумата по върнатите продукти ще бъде преведена в посочената от Вас банкова сметка, в срок от 14 дни. Продуктите трябва да бъдат върнати на адрес гр.Троян ул. Генерал Карцов 229, ПК5600.

10. Как мога да променя данните за доставка?

За промяна на адреса за доставка или телефонния номер е необходимо да ни изпратите имейл на sales@mebelino.bg с номер на поръчката и новите данни за доставка.

11. Имате ли физически магазини?

Ако желаете да разгледате и пробвате някой от нашите мебели на живо, моля заповядайте във фирмените ни магазини. Магазин Мебелино в гр.Троян (ул.Балкан 17), Магазин Мебелино в гр.Пловдив (ул.Победа 30), Специализиран магазин за матраци в гр.Троян (ул.Васил Левски 65)

12. Предлагате ли мебели по поръчка?

Предлагаме изработка на мебели по индивидуален проект според нуждите и изискванията на клиента. Повече информация може да получите на място в някой от търговските обекти, sales@mebelino.bg или на телефони 0700 90002.

13. Как мога да откажа продукт от моята поръчка?

За отказ на продукт от поръчка е необходимо да изпратите имейл на sales@mebelino.bg с номер на поръчка, името на продукта, който желаете да откажем и количеството. Продуктът може да се откаже само, ако поръчката все още не е изпратена към Вас.

14. Изпращам въпрос относно даден продукт или мнение, а не ми се отговаря?

Моля, внимателно въведете имейл адреса си в полето, като проверите за допуснати грешки. Съвет: ако в рамките на 24 часа нямате отговор, моля изпратете отново писмо от друг Ваш имейл, или ни потърсете на телефон 0700 90002

15. Как се плаща?

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка. Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката. Онлайн плащането с карта се осъществява чрез Борика и приема всички видове кредитни и дебитни карти. Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни). Ако изберете този начин на плащане молим Ви да изпратите потвърждение на имейл sales@mebelino.bg с платежното нареждане! Можете да закупите вашите продукти и на Изплащане ( лизинг ), като изберете из между Уникредит Булбанк, БНП Париба, ТБИ Банк!

16. Цените посочени в сайта крайни ли са?

Да, посочените цени в сайта са крайни с включен ДДС. Цените са валидни и важат както за електронния магазин така и за физическите магазин на компанията. Декорациите и електроуредите не са включени в цената.

17. Какъв документ ще получа за направеното плащане?

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

18. Мога ли да пазарувам на изплащане?

Закупуването на мебели на изплащане вече е по - лесно и бързо от всякога, а най-хубавото е че не се налага да излизате от дома си. Ние ще Ви предложим изключително изгодни условия за месечни вноски и лихви. С времето и натрупания опит в тази сфера успяхме да улесним максимално начина за кандидатстване до толкова че единственото, което трябва да направите е да отделите 5 минути, за да попълните необходимата информация с наш сътрудник. За да постигнем максимално удобство на нашите клиенти предлагаме стокови кредити чрез ,,БНП ПАРИБА’’ / ,,TBI BANK ‘’ / UniCredit Bulbank ‘’, така Вие сами може да избирате месечната вноска и период за погасяване . На изплащане могат да бъдат закупени всички продукти от сайта, които са на стойност над 150,00лв.

19. Колко време е гаранцията?

Гаранцията на закупените мебели и матраци е от две години до доживотна. Повече информация може да намерите в описанието на всеки артикул.

20. Цветовете на снимките актуални ли са?

Възможни са несъответствия в цветовете от снимковия материал на сайта и действителните цветове на продуктите. Разминаването в нюансите може да се дължи на индивидуалните настройки на Вашия монитор.

21. Какво включват посочените размери?

Всички размери посочени в описанието на продуктите са външни и включват най-външните габаритни и стандартни размери за даденият артикул, цокли и первази. При нужда може да се свържете с нас на 0700 90002

22. Какви са гаранциите, че ще получа стоката?

„Мебелино Груп“ ЕООД е утвърдена фирма на Българския пазар за мебели. За всяко направено плащане било то банков път или с наложен платеж се издава документ за направена покупка, която се явява и гаранция на самия продукт и трябва да бъде запазен до изтичане на гаранционния срок.

23. Гарантирана ли е поверителността на личните ми данни?

„Мебелино Груп“ ЕООД е администратор на лични данни регистриран по Закона за защита на личните данни. „МЕБЕЛИНО ГРУП“ ЕООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни предоставяна от клиентите. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. Всички данни преминават през: RapidSSL: SSL Certificates.