Двулицев матрак Боди Комфорт - 22см. - Блян - 120х200 см.

Дължина: 200cm

Широчина: 120cm

Брой пакети:

Височина(см): 22

Гаранция: 15 години

Дебелина на мемори пяна (см):

Допълнителен материал: С HR пяна

Мемори пяна: Да

Сваляем калъф: Не

Сърцевина: Полиуретан и мемори

Твърдост: Среден

Тип: Двулицев

864 лв.
Информация за продукта ➡

Структурата на матрака е комбинация от висококачествени BodyCare® пяни, с различни характеристики, в резултат на което Ви предлагаме продукт с двустранно усещане, гарантиращ пълноцененния възстановителен процес на тялото.

В сърцевината на матрака сме използвали BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, изразени ортопедични свойства, издръжлива на натиск и натоварване, която гарантира стабилна опора на тялото и гръбначния стълб. От двете страни на матрака, сме добавили различни слоеве за индивидуално усещане и максимален комфорт:

Комфортен слой профилирана мемори пяна, която адаптира повърхността към различните части нa тялoтo и гарантира правилното му пoзициoниpaнe, като по този начин елиминира възможността за напрежение в различните точки.

Слой от специфично профилирана високоеластична HR пяна осигурява максимално добра поддръжка на тялото, а разрезите създават допълнителна проветривост и придават лек масажиращ ефект.

Висококачествения текстил, прошит с обемна вата и полиуретаново фолио, подсилва усещането за мекота и комфорт по време на сън.

Материали:

  • ядро от дишаща BodyCare® пяна
  • профилирана BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост
  • мемори пяна
  • висококачествен текстил, прошит с обемна вата и полиуретаново фолио
Информация за произход ⬇
Производител: Матраци Блян Фирма: Произход: Гаранция: 2 години