За поръчки и запитвания
0897 550 551

Често задавани въпроси

 • Колко струва доставката?

  1. При поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна за цялата страна.

  2. За поръчки на стойност под 100 лв., се начислява фиксирана такса за доставка в размер на 6 лв. Тази такса се прилага независимо от местоположението на доставката в страната.

 • Мога ли да поръчам матрак с различни размери?

  В онлайн магазин Matracite.bg предлагаме възможност за поръчка на матраци с размери по желание на клиента. Разбираме, че всеки клиент има уникални нужди и предпочитания, затова сме готови да ви предоставим персонализирани решения.

  Ако желаете да поръчате матрак с размери, различни от стандартните варианти, просто се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти. Ще ви помогнем да изберете правилните размери за вашите нужди и ще ви предоставим информация относно наличността и цената на персонализирания матрак.

  Ние се стремим да ви осигурим качествени и индивидуално настроени продукти, които да отговарят на вашите изисквания и предпочитания. Бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно, за да удовлетворим вашите нужди за персонализирани матраци.

 • Мога ли да платя на изплащане?

  Предлагаме възможност за изплащане на вашата поръчка чрез BNP Paribas. За да използвате този метод на плащане, изберете опцията "Купи на изплащане" по време на процеса на плащане. Ще бъдете пренасочени към сигурна страница, където ще трябва да въведете необходимата информация.

 • Каква е гаранцията?

  В онлайн магазин Matracite.bg предлагаме гаранция за нашите матраци. Детайлите относно гаранцията за всеки конкретен матрак са описани в полето "Характеристики/Описание" на съответната страница на продукта.

  Обикновено, ние предоставяме гаранция от 2г. до 20г. за всички наши матраци. Това означава, че ако се установи дефект в матрака в рамките на гаранцията години от датата на покупката, ще ви предоставим безплатен ремонт или замяна на продукта.

  Освен това, в някои случаи предлагаме и доживотна гаранция за определени матраци.

 • Предлагате ли матраци за хотели и къщи за гости?

  Да, в онлайн магазин Matracite.bg предлагаме матраци, които могат да бъдат използвани в хотели и къщи за гости. Нашата гама от матраци включва различни модели и размери, които могат да отговорят на различните изисквания и предпочитания на вашите гости.

  При избора на матраци за хотели и къщи за гости, е важно да се има предвид комфорта, качеството и издръжливостта на матраците. Нашите продукти са произведени от висококачествени материали и са дизайнирани да осигурят удобство и поддръжка на тялото през нощта.

  Ако имате нужда от индивидуална оферта или помощ при избора на подходящи матраци за вашето хотелско  заведение, нашият екип за обслужване на клиенти е готов да ви помогне. Свържете се с нас и ще ви предоставим информация относно нашите налични модели и размери, както и съвети за избора на подходящите матраци за вашите специфични нужди.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки