За поръчки и запитвания
0897 550 551

Плащане и доставка

__ Начини на плащане __


Благодарим ви, че пазарувате в онлайн магазин Matracite.bg. Предлагаме няколко удобни начина на плащане, включително наложен платеж и възможността за изплащане с ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ (BNP Paribas).

  1. Наложен платеж: При избор на наложен платеж, можете да заплатите сумата за вашата поръчка при получаването й. Това означава, че ще плащате на куриера, когато доставката ви бъде осъществена. Моля, имайте предвид, че при този начин на плащане за да е валидна гаранцията, трябва да запазите бележката за ППП, която ще Ви даде куриера.

  2. Изплащане с ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ (BNP Paribas): Предлагаме възможност за изплащане на вашата поръчка чрез кредитна карта на BNP Paribas. За да използвате този метод на плащане, изберете опцията "Купи на изплащане" по време на процеса на плащане. Ще бъдете пренасочени към сигурна страница, където ще трябва да въведете необходимата информация.

За повече информация относно условията и начините на изплащане, препоръчваме да се свържете директно сПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ (BNP Paribas) или да посетите техния уебсайт.

Ако имате допълнителни въпроси относно начините на плащане в нашия онлайн магазин, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите екипи за обслужване на клиенти са на разположение, за да ви помогнат с информация и съвети.

__ Начини на доставка __


Благодарим ви, че се интересувате от начините на доставка в нашия онлайн магазин Matracite.bg. Предлагаме бърза и сигурна доставка чрез Еконт.

  1. Доставка с Еконт при поръчки над 100лв: При избор на доставка с Еконт, вашата поръчка ще бъде доставена до посочения от вас адрес. За нашите клиенти, които правят поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна за цялата страна. Това означава, че не се налага допълнително заплащане за доставката при достигане на тази сума.

  2. Доставка с Еконт при поръчки под 100лв: За поръчки на стойност по-малка от 100 лв., се начислява фиксирана такса за доставка в размер на 6 лв. Тази такса се прилага независимо от местоположението на доставката в страната.

Искаме да отбележим, че срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продуктите и местоположението на доставката. Обикновено правим всичко възможно, за да осигурим бърза и надеждна доставка на вашите поръчки. 

Ако имате допълнителни въпроси относно начините на доставка в нашия онлайн магазин или имате нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти. Ще се радваме да ви помогнем и да отговорим на всичките ви запитвания.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки