За поръчки и запитвания
0897 550 551

Връщане и замяна

Благодарим ви, че пазарувате в онлайн магазин Matracite.bg. Възприемаме вашите нужди за връщане и замяна на закупените продукти и сме готови да ви помогнем с този процес. Искаме да ви информираме за нашата политика относно връщането и замяната на артикули.

При връщане или замяна на продукти, възглавници и спално бельо с нарушена опаковка не могат да бъдат приети. За да бъдат приемани за връщане или замяна, тези артикули трябва да бъдат в оригиналната си опаковка и без следи от употреба.

Ако имате нужда от връщане на поръчка в рамките на 14-дневен срок, можете да го направите, но разходите по връщането са за ваша сметка. Това включва таксите за доставка и всички други свързани разходи. Важно е да отбележим, че артикулите трябва да бъдат върнати в състояние, което позволява повторна продажба и в оригиналната им опаковка. След получаване и проверка на върнатите продукти, ще бъде извършено възстановяване на сумата ви, с изключение на разходите за доставка.

За да инициирате процеса на връщане или замяна, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Те ще ви предоставят подробни инструкции и информация относно процедурата на връщане.

Желаем да бъдете напълно удовлетворени от вашата покупка при нас и ще направим всичко възможно, за да ви предоставим необходимата подкрепа и съдействие. Ако имате въпроси или нуждаете от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки